Logo

085 13 05 988

Vogeloverlast

De laatste jaren komt het steeds vaker voor dat mensen klagen over vogeloverlast. Het is dan ook een veel voorkomend probleem onder goten en dakpannen. Hoe kan dit? Dit heeft er alles mee te maken dat vogels zich nestelen onder de dakpannen.

GRATIS Dakinspectie Aanvragen

SVO Totaal Onderhoud B.V.

Wij Vervangen & Renoveren Elk Soort Dak

Waarom een dakdekker van SVO Totaal Onderhoud BV?

Het gevolg is dat het dakbeschot wordt aangetast en het kan zelfs gaan rotten. Maar vogels kunnen ook de isolatie aantasten, ze maken het dan stuk en dan kan het zorgen voor schimmelvorming. Gelukkig kunnen wij van SVO Totaal Onderhoud BV u van dienst zijn om vogeloverlast aan te pakken. Wij kunnen bijvoorbeeld de vogelnesten verwijderen als de nesten verlaten zijn. Daarnaast kunnen wij ook het houtwerk impregneren tegen schimmelvorming als dit nodig is.

Oorzaken vogeloverlast

Vogels zijn de oorzaak van vogeloverlast aan uw dak, maar wat kunnen de gevolgen zijn? Er kan een lekkage ontstaan, de afvoer kan verstopt raken, er kan sprake zijn van rotting bij het dakbeschot, er kan schimmel ontstaan door uitwerpselen van vogels, de dakisolatie kan beschadigd raken, het kan stankoverlast geven door bacteriën die zich in de nesten bevinden, de schoorsteen kan verstopt raken en wanneer dat u zonnepanelen heeft kan de prestaties naar beneden gaan. Redenen genoeg dus om er snel wat aan te laten doen, want het gaat ten koste van uw dak.

Wat te doen aan vogeloverlast?

Als u vogeloverlast heeft, dan is het advies om snel contact met ons op te nemen. Wij van SVO Totaal Onderhoud BV komen dan een kijkje nemen bij u op locatie en dan kunnen wij vaststellen wat er gaande is en hoe groot de schade is. We bespreken dan met u wat we tegen zijn gekomen en wat de oplossingen zijn. Er kan bijvoorbeeld vogelwering geplaatst worden. We zorgen er voor dat uw dak en dakgoot weer vrij zijn van vogels, wij voorkomen nieuwe nesten en verstoppingen, wij beschermen uw dakgoot.

Kies voor SVO Totaal Onderhoud BV

Bij SVO Totaal Onderhoud BV bent u aan het juiste adres als u te maken heeft met vogeloverlast. We weten hoe vervelend dit kan zijn en hoeveel schade het aan kan richten. Daarom is ons advies aan u om snel actie te ondernemen en contact met ons op te nemen. We zorgen er dan graag voor dat er snel een dakdekker naar u toe komt om de huidige situatie te beoordelen. We gaan dan samen op zoek naar een oplossing en zorgen ervoor dat de vogeloverlast stopt. Heeft u nog vragen aan ons? Neemt u dan snel contact op. Bij ons kunt u rekenen op kwaliteit, oplossingsgericht, erkende dakdekkers, scherpe prijzen, goede service en garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. We hopen dat we u snel van dienst mogen zijn.

SVO Services

GRATIS Dakinspectie Aanvragen

SVO Totaal Onderhoud

Wij Vervangen & Renoveren Elk Soort Dak

SVO Totaal Onderhoud

Wij Vervangen & Renoveren Elk Soort Dak

SVO Totaal Onderhoud

Wij Vervangen & Renoveren Elk Soort Dak

GRATIS Dakinspectie Aanvragen