OVER ONS

wie zijn wij?

SVO totaal is een professioneel bedrijf met oog voor detail. Met jarenlange ervaring gaan onze professionals de daken op door heel Nederland, zo kunnen we garant staan voor onze service. 

Wij werken met uitsluitend kwaliteitsproducten en vakmensen om de kwaliteit van uw dak te garanderen.

Heeft u een vraag over uw dak? Neem dan gerust contact met ons op door op de belknop hieronder te drukken. 


Service

Door de jaren heen zijn we gestaag gegroeid dankzij onze service en kundigheid. Inmiddels werken we door heel Nederland doordat we in elke regio u kunnen bedienen. Er is dus altijd een dakdekker van SVO Totaal Onderhoud bij u in de buurt.

Ons doel

Wat wij willen, is ervoor zorgen dat het dak van uw huis of bedrijfspand weer in perfecte staat is. Dit doen we met hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen. We brengen niet alleen Bitumen dakbedekking aan, maar zorgen ook voor het onderhoud aan uw dak. Het is belangrijk om regelmatig onderhoud aan uw dak te laten uitvoeren omdat er anders vroegtijdige schade, zoals lekkage, kan ontstaan.

Wat klanten over ons vertellen

Quinty Kivits
Quinty Kivits
@Kivitsquinty
Read More
Super ervaring met SVO totaal onderhoud, ze hebben ons dak gerepareerd, hele goede ervaring met deze mannen super bedrijf!
Joey Dingen
Joey Dingen
@Joeydingen111
Read More
Hele goede ervaring met svo totaal onderhoud ik had het bedrijf ge Google na dat ik een lekkage in me dak had ik had een aanvraag gedaan voor een dakinspectie ik werd meteen terug gebeld en een afspraak ingepland voor de volgende dag ze hebben alles na gekeken en met een goede oplossing gekomen en de lekkage opgelost voor een goede prijs Ik zal met al mijn problemen Svo Totaal Onderhoud bellen top bedrijf bedankt mannen!
Dylan Bes
Dylan Bes
@DDylanB
Read More
Na enkele dagen opvragen van offertes zijn we met het bedrijf SVO totaalonderhoud in zee gegaan, de mannen maken duidelijke afspraken zorgen dat de klus afgerond is met de afgesproken tijd en er zijn geen onverwachtse kosten bijgekomen kortom een goede prijs voor de werkzaamheden en een goed gemaakt dak, prijs en kwaliteit is zeker ten sprake gekomen, bedankt!
Luc
Luc
@Luc1991
Read More
Contact verliep super!! Bij het controleren van de dakgoot waren meerdere lasnaden doorgeroest/rot. Deze gelijk laten repareren terwijl ze eigenlijk voor 1 lasnaad kwamen. Gewoon goed geregeld! Top service, Eerlijk en betrouwbaar advies. Als wij weer een klus hebben bel ik hun als eerste!
Previous
Next

Neem gemakkelijk contact met ons op.

contactgegevens

Oude Vlijmenseweg 21 5223 GK 

‘S Hertogenbosch

  • 085 – 130 5988
  • Svototaalonderhoud@outlook.com
  •   KVK: 69834288