Logo

085 13 05 988

Daklekkage

De dakdekkers van SVO Totaal Onderhoud B.V. hebben veel ervaring met daklekkages. Onze erkende dakdekkers kunnen snel de oorzaak opsporen, aan u vertellen wat zij tegen zijn gekomen, een offerte uitbrengen en met uw goedkeuring dan direct de lekkage verhelpen.

GRATIS Dakinspectie Aanvragen

SVO Totaal Onderhoud B.V.

Wij Vervangen & Renoveren Elk Soort Dak

Waarom een dakdekker van SVO Totaal Onderhoud B.V.?

Het is bij een daklekkage altijd van groot belang dat er snel actie wordt ondernomen. Als u er namelijk mee wacht, dan is de kans groot dat de lekkage alleen maar groter wordt en dus meer schade aan zal richten. Reparaties zijn dan vaak ook duurder dus daarom is het beter dat u snel aan de bel trekt. Bij SVO Totaal Onderhoud B.V. bent u dan aan het juiste adres. Onze dakdekkers kunnen snel bij u op locatie aanwezig zijn om de oorzaak te zoeken en het probleem te verhelpen.

Oorzaken daklekkage

Het is altijd vervelend als u vroeg of laat te maken krijgt met een daklekkage. Maar waar komt het vandaan? Meestal is de oorzaak van de daklekkage een verstopte dakgoot, maar het kan ook zijn dat dakpannen verschoven zijn of kapot zijn. Meestal komt u er pas achter wanneer dat er flinke schade is ontstaan aan de woning. Daarom is het van belang dat u uw dak goed laat onderhouden en dat kunnen de dakdekkers van SVO Totaal Onderhoud B.V. voor u doen. Andere mogelijke oorzaken van een daklekkage zijn een aansluitingen die niet goed zijn, een lekkage bij de schoorsteen of een dak van de uitbouw welke is gaan lekken.

Laat uw daklekkage oplossen

Alleen al wanneer dat u het vermoeden heeft van een (beginnende) daklekkage, is het van belang dat u dat snel doorgeeft aan ons van SVO Totaal Onderhoud BV. Wij zorgen er dan voor dat één van onze dakdekkers snel naar u toe komt en dan kunnen zij op zoek naar de oorzaak. Vervolgens vertellen zij u wat ze tegen zijn gekomen en kunnen ze aangeven wat de kosten zijn om het probleem op te lossen. Als u dan akkoord gaat kan een lekkage vaak direct verholpen worden. Het voordeel is dat de lekkage dan geen verdere schade aan kan richten.

Meer over SVO Totaal Onderhoud

Als u benieuwd bent wat wij van SVO Totaal Onderhoud BV voor u kunnen betekenen, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij kunnen uw dak inspecteren, onderhouden, reparaties uitvoeren en nog zoveel meer. Bij ons kunt u rekenen op kwaliteit, goede service, afspraak is afspraak, scherpe prijzen en u krijgt garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Heeft u nog vragen aan ons? Neemt u dan snel contact met ons op zodat wij u snel te woord kunnen staan. Het is belangrijk dat u uw dak in topconditie houdt en daar helpen wij graag aan mee!

Wagon

GRATIS Dakinspectie Aanvragen

SVO Totaal Onderhoud

Wij Vervangen & Renoveren Elk Soort Dak

SVO Totaal Onderhoud

Wij Vervangen & Renoveren Elk Soort Dak

SVO Totaal Onderhoud

Wij Vervangen & Renoveren Elk Soort Dak

GRATIS Dakinspectie Aanvragen