Logo

085 13 05 988

Stormschade

Wanneer spreken we over storm? In Nederland spreken ze vaak over storm bij windkracht negen of hoger. Maar bij verzekeraars is het vanaf windkracht zeven al storm.

GRATIS Dakinspectie Aanvragen

SVO Totaal Onderhoud B.V.

Wij Vervangen & Renoveren Elk Soort Dak

Waarom een dakdekker van SVO Totaal Onderhoud Dakonderhoud BV?

Deze harde wind kan erg veel schade veroorzaken en daar zit u natuurlijk niet op te wachten, maar helaas heeft u daar geen invloed op. Als u tijdens een storm te maken krijgt met stormschade aan uw dak, is het van belang dat u weet wat u moet doen. Uiteraard kunt u altijd contact opnemen met ons van SVO Totaal Onderhoud BV en dan helpen wij u graag verder.

Stormschade wat nu?

Bij een stormschade moet u weten welke stappen u moet verrichten. Het eerste wat u moet doen is wachten tot de storm voorbij is, want veiligheid staat voorop. Let u dan goed op de constructie van uw dak, liggen er pannen los? Ziet u lekkages? Zijn er scheuren te zien in het metselwerk? Maak vervolgens foto’s van hetgeen wat u tegen bent gekomen en dit kan dan dienen als bewijsmateriaal voor de stormschade (om naar de verzekering te sturen). Bij schade moet u sowieso de verzekeringsmaatschappij informeren en dan kunt u contact opnemen met ons van SVO Totaal Onderhoud BV. Maar wij kunnen ook met u meekijken om de schade in te dienen bij de verzekeringsmaatschappij.

SVO Services
SVO Services

Meer over SVO Totaal Onderhoud B.V.

Het is vervelend wanneer dat u te maken heeft met stormschade. Er wordt vaak veel schade gemeld aan daken, maar deze moet ook snel worden verholpen. Waarom? Omdat schade veel overlast kan veroorzaken. Het zou kunnen gaan over een lekkage en dan is het belangrijk dat de dakdekkers van SVO Totaal Onderhoud BV de oorzaak snel opsporen, zodat zij de lekkage kunnen verhelpen. Zorgt u er daarom voor dat u snel contact met ons opneemt, zodat onze dakdekkers u van dienst kunnen zijn. Natuurlijk hoopt u er niet mee te maken te krijgen, maar als er toch sprake is van stormschade aan uw dak, is het fijn dat u een vast aanspreekpunt heeft waar dat u echt op kunt rekenen, en dat zijn wij!

Meer over ons…

Niet iedereen weet wat hij of zij moet doen bij stormschade, maar het belangrijkste is dat u wacht tot de storm voorbij is. Heeft u dan schade opgemerkt aan uw dak? Ziet u lekkages? Neemt u dan snel contact op met ons van SVO Totaal Onderhoud BV en dan kunnen wij u verder van dienst zijn. De oorzaak van de lekkage moet natuurlijk snel opgespoord worden zodat het probleem opgelost kan worden. Maar ook moet er het één en ander voor de verzekering worden geregeld. Wij zijn u dan graag van dienst dus neemt u contact met ons op wanneer dat u stormschade heeft aan uw dak en dan helpen wij u verder.

SVO Services

GRATIS Dakinspectie Aanvragen

SVO Totaal Onderhoud

Wij Vervangen & Renoveren Elk Soort Dak

SVO Totaal Onderhoud

Wij Vervangen & Renoveren Elk Soort Dak

SVO Totaal Onderhoud

Wij Vervangen & Renoveren Elk Soort Dak

GRATIS Dakinspectie Aanvragen