Logo

085 13 05 988

Dakreparatie

Vroeg of laat kunt u te maken krijgen met een dakreparatie, u zit er waarschijnlijk niet op te wachten, meestal komt het onverwachts. 

GRATIS Dakinspectie Aanvragen

SVO Totaal Onderhoud B.V.

Wij Vervangen & Renoveren Elk Soort Dak

Waarom een dakdekker van SVO Totaal Onderhoud BV?

Op deze manier kunnen eventuele gebreken tijdig worden opgespoord en ergere schade kan zo voorkomen worden. Zo bespaart u uzelf veel tijd en schade. Laat een dakreparatie daarom snel en vakkundig uitvoeren door onze dakdekkers, bij ons is uw dak in goede handen. U krijgt altijd garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden en wij staan altijd voor u klaar als u ons nodig heeft.

Laat uw dak repareren

Het kan zijn dat u gele kringen op heeft gemerkt, of lekkend water of misschien ziet u wel vochtige plekken onder het dak. Het kan ook zijn dat u lekkende dakgoten heeft of scheurtjes ziet in uw bitumen dakbedekking. Of liggen de dakpannen scheef of zijn er een aantal kapot? Staat er water op uw platte dak? Is het lood gescheurd of uitgedroogd? Allemaal zaken om snel contact met ons op te nemen, wij van SVO Totaal Onderhoud B.V. kunnen dan een kijkje komen nemen en de oorzaak opsporen. Een goede manier om uw dak snel te laten repareren, zodat verdere schade voorkomen kan worden.

SVO Services
SVO Services

Kies voor SVO Totaal Onderhoud B.V.

Het is belangrijk dat u een ervaren dakdekkersbedrijf kiest om dakreparaties vakkundig uit te laten voeren. Gelukkig bent u bij ons van SVO Totaal Onderhoud aan het juiste adres. Bij ons werken alleen maar goed opgeleide en ervaren dakdekkers en zij staan voor u klaar. U hoeft alleen maar contact met ons op te nemen en wij zorgen dat er snel een dakdekker bij u op locatie is om vast te stellen wat het probleem is. Ook bij het vermoeden van een daklekkage kunt u maar beter snel contact met ons opnemen, want een lekkage kan al snel veel schade aanrichten. Snelle service, kwaliteit, professionaliteit, scherpe prijzen en meer, daar kunt u op rekenen bij SVO Totaal Onderhoud.

Offerte aanvragen

Voordat u uw dak laat repareren door de dakdekkers van SVO Totaal Onderhoud BV, bent u natuurlijk benieuwd wat de kosten zijn. Daarom kunt u bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen en dan weet u direct waar dat u aan toe bent. Het is dan aan u om aan te geven of dat wij de werkzaamheden voor u uit mogen voeren. Alles kan dan direct in worden gepland en dan is uw dak snel weer in topconditie. Heeft u nog vragen? Neemt u dan snel contact met ons op want wij helpen u graag verder.

GRATIS Dakinspectie Aanvragen

SVO Totaal Onderhoud

Wij Vervangen & Renoveren Elk Soort Dak

SVO Totaal Onderhoud

Wij Vervangen & Renoveren Elk Soort Dak

SVO Totaal Onderhoud

Wij Vervangen & Renoveren Elk Soort Dak

GRATIS Dakinspectie Aanvragen