Logo

085 13 05 988

Lood en zink

Steeds meer woningen zijn voorzien van zinken dakgoten, ook deze moeten wel eens vernieuwd worden. Ook kan het zijn dat u nog geen zinken dakgoten heeft, maar dat u deze wel wilt.

GRATIS Dakinspectie Aanvragen

SVO Totaal Onderhoud BV

Wij Vervangen & Renoveren Elk Soort Dak

Waarom een dakdekker van SVO Totaal Onderhoud BV?

Als u dan toch uw dakgoten gaat vervangen, dan kunt u het maar beter in één keer goed laten doen door SVO Totaal Onderhoud BV. Ook het lood kan dan vervangen worden. Dakgoten hebben namelijk een belangrijke functie en moeten daarom ook goed in orde zijn. Wij van SVO Totaal Onderhoud BV leggen u daar graag meer over uit…

Dakgoot vernieuwen

Dakgoten hebben bij iedere woning een belangrijke functie, dit is ook direct de reden dat een dakgoot in goede staat moet zijn. Gelukkig zijn wij gespecialiseerd in het repareren en vervangen van zinken dakgoten. Natuurlijk wilt u lekkages ook voorkomen en daarom kunt u maar beter contact met ons opnemen zodat wij aan kunnen geven wat de voordelen voor u zijn als u er gebruik van maakt. Zink is erg degelijk, maar het oogt ook erg mooi als de woning hiermee is afgewerkt.

Voordelen SVO Totaal Onderhoud BV

Het voordeel van zinken dakgoten is dat deze een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. Het zijn betaalbare dakgoten en daarnaast is zink ook erg duurzaam materiaal. Het gaat lange tijd mee en het kan ook tegen een stootje. Ook bij storm, flinke regenval of ander noodweer zijn de zinken dakgoten erg sterk! Wij van SVO Totaal Onderhoud BV kunnen de zinken dakgoten en het lood vervangen aan uw dak als dit nodig is. Onze dakdekkers komen dan eerst een kijkje nemen om na te gaan wat er nodig is en dan kan alles voor u berekend worden. Bij ons kunt u rekenen op kwaliteit, goede en snelle service, afspraak is afspraak en garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden.

Meer informatie en offerte aanvragen

Voordat u zomaar zinken dakgoten laat plaatsen of het lood laat vangen, is het goed om na te gaan wat de kosten en de mogelijkheden zijn. Bij SVO Totaal Onderhoud BV kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen en dan kijken wij graag met u mee naar de mogelijkheden. Een dakdekker zal naar u toekomen op locatie om alles op te meten en uit te rekenen voor u. Als u dan akkoord gaat dan kan het werk snel in worden gepland en ervaart u snel de voordelen van zink en lood en van onze dakdekkers natuurlijk! Als u vragen heeft, dan horen we dat ook graag zodat wij u snel te woord kunnen staan.

GRATIS Dakinspectie Aanvragen

SVO Totaal Onderhoud

Wij Vervangen & Renoveren Elk Soort Dak

SVO Totaal Onderhoud

Wij Vervangen & Renoveren Elk Soort Dak

SVO Totaal Onderhoud

Wij Vervangen & Renoveren Elk Soort Dak

GRATIS Dakinspectie Aanvragen