Logo

085 13 05 988

Dakinspectie

Wanneer heeft u voor de laatste keer uw dak laten inspecteren? Misschien is het jaren geleden, of heeft u geen idee? In ieder geval is het dan erg belangrijk dat u snel een afspraak maakt zodat uw de dakinspectie snel plaats kan vinden.

GRATIS Dakinspectie Aanvragen

SVO Totaal Onderhoud B.V.

Wij Vervangen & Renoveren Elk Soort Dak

Waarom een dakdekker van SVO Totaal Onderhoud BV?

Waarom? Door tijdig een dakinspectie uit te laten voeren, kunnen eventuele gebreken tijdig worden opgespoord. Het kan u veel geld besparen, als er namelijk een beginnende lekkage wordt opgemerkt, kan deze direct verholpen worden. Als de lekkage pas na een jaar was opgemerkt, is er veel meer schade en is repareren lastiger en kost het ook meer. Een dakinspectie kunt u uit laten voeren door SVO Totaal Onderhoud BV Dakdekker en dan weet u snel waar dat u aan toe bent, alleen maar in uw voordeel.

Laat uw dak inspecteren

Misschien vraagt u zich wel af waarom dat een regelmatige dakinspectie van belang is. Dit leggen wij u graag uit. Het dak van uw huis wordt namelijk aan veel weersinvloeden blootgesteld. In Nederland hebben we te maken met sterk wisselende temperaturen en daar moet uw dak ook maar tegen kunnen. Het dak moet uw woning beschermen, en daarom moet het ook in de gaten worden gehouden. Een inspectie van uw dak is geen verplichting, maar wel een advies. Eventuele gebreken worden dan snel gevonden, voordat ze grote problemen veroorzaken. Lekkages en waterschade aan uw dak kunnen voorkomen worden als u voor een dakinspectie van ons kiest.

Meer over SVO Totaal Onderhoud B.V.

De erkende dakdekkers van SVO Totaal Onderhoud B.V. kunnen voor u een dakinspectie uitvoeren. Ze kunnen alle daken controleren (dit kan bijvoorbeeld ieder jaar), ze rapporteren dan aan u wat ze tegen zijn gekomen en kunnen vrijblijvend een offerte maken om te zorgen dat uw dak weer in topconditie is. Het is voor u fijn om een aanspreekpunt te hebben als het over uw dak gaat. Bij ons kunt u rekenen op kwaliteit, scherpe prijzen, afspraak is afspraak en u krijgt garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden.

Offerte aanvragen..

Bent u benieuwd naar de kosten om uw dak te laten inspecteren door SVO Totaal Onderhoud BV? Een goed moment om dan direct in contact te komen met ons en dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Onze dakdekkers staan u graag te woord en zij kunnen dan ook direct al uw andere vragen beantwoorden. Er kan ook snel een dakinspectie in worden gepland, zodat u op korte termijn weet in welke staat uw dak zich bevindt. We horen het graag als wij u van dienst mogen zijn.

GRATIS Dakinspectie Aanvragen

SVO Totaal Onderhoud

Wij Vervangen & Renoveren Elk Soort Dak

SVO Totaal Onderhoud

Wij Vervangen & Renoveren Elk Soort Dak

SVO Totaal Onderhoud

Wij Vervangen & Renoveren Elk Soort Dak

GRATIS Dakinspectie Aanvragen