Logo

085 13 05 988

Plat dak vernieuwen

Misschien is het bij u nodig om uw plat dak te vernieuwen, maar wie laat u het dan doen en wat zijn de kosten? Bij SVO Totaal Onderhoud B.V. bent u aan het juiste adres om de werkzaamheden uit te besteden en dan weet u van tevoren waar dat u aan toe bent.

GRATIS Dakinspectie Aanvragen

SVO Totaal Onderhoud B.V.

Wij Vervangen & Renoveren Elk Soort Dak

Waarom een dakdekker van SVO Totaal Onderhoud B.V.?

Het is fijn als u een vast aanspreekpunt heeft als het over uw daken gaat. Kiest u daarom ook snel voor ons, zodat wij alle werkzaamheden over kunnen nemen en zorgeloos gaat genieten van comfort van uw woning.

Waarom uw plat dak vernieuwen?

Soms is het nodig om uw plat dak te vernieuwen, waarom? Het kan zijn dat u regelmatig te maken krijgt met lekkages, dit kan er op wijzen dat het dak zijn beste tijd heeft gehad. Het kan ook zijn dat de dakbedekking er al jaren ligt en dat deze gewoonweg toe is aan vervanging omdat hij zijn beste tijd heeft gehad. Hoe beter dat u uw dak blijft onderhouden, hoe langer de dakbedekking mee kan gaan. Daarom is het belangrijk dat u SVO Totaal Onderhoud B.V. een kijkje laat nemen op uw plat dak, zodat er snel vastgesteld kan worden wat u het beste kunt laten doen met uw plat dak.

SVO Services
SVO Services

Voordelen plat dak vernieuwen

Bij een plat dak wordt er vaak voor bitumen gekozen. Het eerste voordeel is dat het duurzaam is als het gaat over dakbedekkingsmaterialen. Het gaat ook eenvoudig twintig jaar of langer mee als het door ons is aangelegd. Een ander voordeel is dat het ook erg duurzame daken zijn als u voor bitumen kiest. Deze dakbedekking is ook bestand tegen wind en hagel. De kans dat u hierdoor stormschade krijgt is erg klein. Witte bitumen worden tegenwoordig steeds vaker toegepast, de reden daarvan is dat het 30 graden minder warm is dan zwarte bitumen. Het nadeel van zwarte bitumen is dat het warmte kan absorberen in plaats van gaat reflecteren. Denkt u dus goed na over welke kleur bitumen u kiest als u een plat dak laat vernieuwen (wij adviseren u hier ook graag over).

Vragen? Stel ze ons!

Als u vragen heeft over het vernieuwen van uw plat dak, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze dakdekkers kunnen altijd bij u op locatie een kijkje komen nemen en dan kunnen zij ook al uw vragen beantwoorden. Er kan ook altijd vrijblijvend een offerte op maat worden opgesteld en dan weet u direct waar dat u aan toe bent als u kiest voor SVO Totaal Onderhoud BV. Ook als u vragen heeft over onze andere diensten, horen we dat graag zodat wij u snel van dienst kunnen zijn.

GRATIS Dakinspectie Aanvragen

SVO Totaal Onderhoud

Wij Vervangen & Renoveren Elk Soort Dak

SVO Totaal Onderhoud

Wij Vervangen & Renoveren Elk Soort Dak

SVO Totaal Onderhoud

Wij Vervangen & Renoveren Elk Soort Dak

GRATIS Dakinspectie Aanvragen