Vogelwering plaatsen

Laat door ons uw dak vogel-klaar maken

Naast weersomstandigheden, slijtage en vervuiling is er nog een grote factor die schade kan aanbrengen aan uw dak. Vogels.

Vogels die een nestje bouwen zijn altijd een verrijking voor de natuur en uw woonomgeving, maar het wordt problematisch wanneer ze daar uw pannen voor uitkiezen. Omdat het in het isolatiemateriaal onder uw pannen warm, droog en veilig is, is dit de ideale plek om een nest te bouwen. Bovendien is het makkelijk om dit nest te vormen, omdat uw isolatiemateriaal goed meegeeft en zacht is.

Voor uw dak is dit echter rampzalig. Naast de vernieling van uw isolatie en de geluidsoverlast, kan het ervoor zorgen dat uw pannen los komen te liggen en uw isolatie beschadigt. Hierdoor loopt u het risico op hogere stookkosten, maar ook op schimmel, vallende pannen, lekkage, houtrot en schade aan uw dakconstructie of elektrische bedrading. Bovendien kan het zijn dat de mest of een overleden kuiken in het nest veel stankoverlast veroorzaakt.

Wat klanten over ons vertellen

Quinty Kivits
Quinty Kivits
@Kivitsquinty
Read More
Super ervaring met SVO totaal onderhoud, ze hebben ons dak gerepareerd, hele goede ervaring met deze mannen super bedrijf!
Joey Dingen
Joey Dingen
@Joeydingen111
Read More
Hele goede ervaring met svo totaal onderhoud ik had het bedrijf ge Google na dat ik een lekkage in me dak had ik had een aanvraag gedaan voor een dakinspectie ik werd meteen terug gebeld en een afspraak ingepland voor de volgende dag ze hebben alles na gekeken en met een goede oplossing gekomen en de lekkage opgelost voor een goede prijs Ik zal met al mijn problemen Svo Totaal Onderhoud bellen top bedrijf bedankt mannen!
Dylan Bes
Dylan Bes
@DDylanB
Read More
Na enkele dagen opvragen van offertes zijn we met het bedrijf SVO totaalonderhoud in zee gegaan, de mannen maken duidelijke afspraken zorgen dat de klus afgerond is met de afgesproken tijd en er zijn geen onverwachtse kosten bijgekomen kortom een goede prijs voor de werkzaamheden en een goed gemaakt dak, prijs en kwaliteit is zeker ten sprake gekomen, bedankt!
Luc
Luc
@Luc1991
Read More
Contact verliep super!! Bij het controleren van de dakgoot waren meerdere lasnaden doorgeroest/rot. Deze gelijk laten repareren terwijl ze eigenlijk voor 1 lasnaad kwamen. Gewoon goed geregeld! Top service, Eerlijk en betrouwbaar advies. Als wij weer een klus hebben bel ik hun als eerste!
Previous
Next

contactgegevens

Oude Vlijmenseweg 21 5223 GK

‘S Hertogenbosch

  • 085 – 130 5988
  • Svototaalonderhoud@outlook.com
  •   KVK: 69834288