ONDERHOUD AAN UW SCHOORSTEEN? WIJ ZIJN U VAN DIENST

Schoorstenen

Kom in contact

Heeft u verder nog vragen of andere onduidelijkheden? Stel gerust een vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Kan uw oude schoorsteen na jaren wel een opknapbeurt gebruiken? De dakspecialisten van SOV Totaalonderhoud helpen u graag! Zij weten precies wat er aan uw schoorsteen gedaan moet worden om er in de winter weer lekker warmpjes bij te kunnen zitten.

In de loop van de jaren wordt uw schoorsteen blootgesteld aan allerlei invloeden van buitenaf die de schoorsteen kunnen beschadigen. Het is daarom sterk aan te raden om uw schoorsteen regelmatig door een vakkundige te laten nakijken, zeker wanneer de winter voor de deur staat. Vaak is een kleine aanpassing aan de buitenkant van de schoorsteen al voldoende. Hierbij kunt u denken aan slijtage van het metselwerk waarbij wij nieuw voegsel aan zullen brengen. Nadat wij uw schoorsteen hebben behandeld, zullen we deze impregneren met een waterafstotend middel. Dit zorgt ervoor dat uw schoorsteen in de toekomst minder vervuilt, minder vocht binnenlaat en daardoor langer in goede staat blijft. Ook aan de binnenkant van de schoorsteen treffen wij vaak scheuren en slijtageplekken aan waarbij een renovatie van de schoorsteen nodig is. Denkt u ook dat uw schoorsteen aan een renovatie toe is? Of wilt u graag dat een dakspecialist uw schoorsteen beoordeelt op slijtageplekken? Bij sov totaalonderhoud helpen wij u graag verder. Wij staan bij klanten bekend om onze goede service voor een kleine prijs.

22

gaan we aan de slag ?

21
20