Dakplaten netjes afgewerkt op zolder in eindhoven

Zolder renovatie

Zolder renovatie

Deze klant heeft ons benaderd om zijn zolder eens flink onder handen te nemen. De zolder had geleden onder achterstallig onderhoud maar moest nu eens goed onder handen worden genomen. Een klus die wij met beide handen aangepakt hebben! In dit huis hebben wij van een oude en vervallen ruimte een ruime zolderkamer gemaakt. Het houtwerk en de afwerking lieten te wensen over.

Bij deze klus hebben wij vanaf de basis rekening gehouden met hergebruik van materialen wanneer dit mogelijk was. Nadat alle voorbereidingen getroffen waren hebben we de volledige ruimte geïsoleerd. Dit houdt warmte binnen en ongewenste geluidsoverlast buiten. Deze ruimte is enorm opgeknapt en kan nu als studeer of hobbykamer gebruikt worden.

Klant is zeer tevreden over zowel de communicatie als het eindresultaat van de renovatie van de zolder kamer. Wilt u nou ook een ruimte in huis een flinke makeover geven? Neem dan vandaag nog contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan!

Kom in contact

Heeft u verder nog vragen of andere onduidelijkheden? Stel gerust een vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Vestigingen

Vestiging Den Bosch

Vestiging Rotterdam

Vestiging Utrecht 

Vestiging Eindhoven 

© 2019 SVO – Ontwikkeling door Markethinq