Veranda met bitumen dak bedekking

Veranda

Veranda

Met de zomer voor de deur werden wij gebeld door dit gezin met een concrete vraag: Kunnen jullie voor ons ook een veranda bouwen? Na het akkoord op onze offerte zijn wij van start gegaan. Er stond al een kleine schuur in de achtertuin die we als startpunt voor de bouw van de verande hebben kunnen gebruiken. Er is gekozen voor een onbehandelde houtsoort om zo voor een naturel look te gaan. Dit hout zal zelf naar verloop van tijd van kleur verschieten tot het grijsachtig wordt. Een andere mogelijkheid met deze houtsoort is het beitsen of natuurlijk verven ervan.

Voor een waterdichte constructie hebben we de bovenkant van de veranda met een bitumen dakbedekking bedekt. Dit zorgt voor een duurzame en waterdichte afwerking. Zo blijft het dak van de veranda de komende jaren kurkdroog. Inmiddels hebben de nieuwe eigenaren van deze prachtige robuuste veranda al meerdere avonden onder het afdak doorgebracht. Met de zomer op komst wensen wij van SVO Totaalonderhoud jullie nog veel plezier van deze prachtige nieuwe aanwinst.

Op de vraag: Kunnen jullie ook een veranda voor ons bouwen heeft deze klant inmiddels een duidelijk antwoord gekregen. Zij zijn dan ook zeer tevreden over het eindresultaat! Bent u nu ook benieuwd wat een veranda in uw achtertuin zou kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan en ontdek de mogelijkheden!

Kom in contact

Heeft u verder nog vragen of andere onduidelijkheden? Stel gerust een vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Vestigingen

Vestiging Den Bosch

Vestiging Rotterdam

Vestiging Utrecht 

Vestiging Eindhoven 

© 2019 SVO – Ontwikkeling door Markethinq