gOLF PLATEN DAKEN

lAAT UW GOLF PLATEN DAK GOED VERVANGEN

Bij ons bent u op het juiste adres voor het vervangen van golfplaten daken. We werken snel en effectief en kunnen daken tot 300m² in één dag vervangen. Zo is uw dak binnen 24 uur weer waterdicht. Ook grote daken van stallen, schuren en manages tot 1000m² kunnen wij binnen 48 uur voorzien van nieuwe dakbedekking.

Asbest golfplaten vervangen

Op schuren, stallen, manages en loodsen die voor 1993 zijn gebouwd, kunnen asbest golfplaten gebruikt zijn voor een waterdichte dakbedekking. Aannemingsbedrijf Wilms B.V. saneert uw asbest golfplaten en zorgt voor de sloopmelding, vergunningen en nadere bijkomende zaken. Zo ontzorgen wij u van alle werkzaamheden die komen kijken bij het saneren van een dak met asbest golfplaten. 

Nieuwe golfplaten leggen

Nadat al uw dakbedekking is verwijdert, kunnen wij uw dak voorzien van een nieuw dak. U heeft keuze uit verschillende materialen golfplaten. Ook is het mogelijk om uw dak te voorzien van sandwich panelen. Afhankelijk van uw keuze kunnen wij een offerte op maar voor u maken. Het kan voorkomen dat de bestaande ondersteuning van uw dak niet stevig  genoeg is of toe is aan renovatie. In dat geval laten we dat aan u weten. 

Wat klanten over ons vertellen

Quinty Kivits
Quinty Kivits
@Kivitsquinty
Read More
Super ervaring met SVO totaal onderhoud, ze hebben ons dak gerepareerd, hele goede ervaring met deze mannen super bedrijf!
Joey Dingen
Joey Dingen
@Joeydingen111
Read More
Hele goede ervaring met svo totaal onderhoud ik had het bedrijf ge Google na dat ik een lekkage in me dak had ik had een aanvraag gedaan voor een dakinspectie ik werd meteen terug gebeld en een afspraak ingepland voor de volgende dag ze hebben alles na gekeken en met een goede oplossing gekomen en de lekkage opgelost voor een goede prijs Ik zal met al mijn problemen Svo Totaal Onderhoud bellen top bedrijf bedankt mannen!
Dylan Bes
Dylan Bes
@DDylanB
Read More
Na enkele dagen opvragen van offertes zijn we met het bedrijf SVO totaalonderhoud in zee gegaan, de mannen maken duidelijke afspraken zorgen dat de klus afgerond is met de afgesproken tijd en er zijn geen onverwachtse kosten bijgekomen kortom een goede prijs voor de werkzaamheden en een goed gemaakt dak, prijs en kwaliteit is zeker ten sprake gekomen, bedankt!
Luc
Luc
@Luc1991
Read More
Contact verliep super!! Bij het controleren van de dakgoot waren meerdere lasnaden doorgeroest/rot. Deze gelijk laten repareren terwijl ze eigenlijk voor 1 lasnaad kwamen. Gewoon goed geregeld! Top service, Eerlijk en betrouwbaar advies. Als wij weer een klus hebben bel ik hun als eerste!
Previous
Next

contactgegevens

Oude Vlijmenseweg 21 5223 GK

‘S Hertogenbosch

  • 085 – 130 5988
  • Svototaalonderhoud@outlook.com
  •   KVK: 69834288