DAKGOTEN

Dakgoten laten maken

 
Is uw dakgoot aan onderhoud toe? Wanneer uw dakgoot gaat lekken kan er een lekkage ontstaan. Het is daarom aan te raden snel onderhoud te laten uitvoeren aan uw dakgoot. Wij experts in huis die uw dakgootproblemen snel en vakkundig kunnen oplossen. Wanneer wij een dakgootinspectie uitvoeren kijken wij altijd of het repareren van uw dakgoot mogelijk is. Wij gaan altijd voor een duurzame oplossing waarmee u op de lange termijn een hoop geld kunt besparen. 

Dakgoot laten vervangen

Wanneer na inspectie blijkt dat een deel of uw hele dakgoot moet worden vervangen zullen wij eerst een offerte maken zodat u op de hoogte bent van de prijs. Het kan voorkomen dat er maar een gedeelte van de dakgoot vernieuwd hoeft te worden. 

Dakgoot laten reinigen

Voorkomen is altijd beter dan repareren. Door regelmatig uw dakgoot te laten reinigen kunt u lekkages en dakgootschade voorkomen. Zorg ervoor dat uw dakgoot altijd bladvrij is zodat het water goed weg kan stromen. Indien u vermoedt dat uw dakgoot moet worden gereinigd kunt u ons dakdekkersbedrijf inschakelen. Wanneer uw dakgoot verstopt raakt kan een lekkage snel ontstaan. Woont u in een omgeving met veel bomen? Plan dan vast een jaarlijkse reiniging bij ons in.

Dakgoot laten repareren

Indien het mogelijk is om de dakgoot te repareren in plaats van vervangen zullen we hier meestal voor kiezen. Wij zorgen ervoor dat u van te voren op de hoogte bent van de kosten. Bij ons heeft u daarom nooit onverwachte kosten als u een dakgoot laat repareren. De dakdekkers van Van Stiphout Dakbeheer zijn snel ter plaatse en hebben het juiste materiaal bij om uw dakgoot te herstellen. Heeft u voor of tijdens de klus nog vragen? Dat is geen probleem! Onze experts beantwoorden graag uw vragen over uw dakgootreparatie. 

Wat klanten over ons vertellen

Quinty Kivits
Quinty Kivits
@Kivitsquinty
Read More
Super ervaring met SVO totaal onderhoud, ze hebben ons dak gerepareerd, hele goede ervaring met deze mannen super bedrijf!
Joey Dingen
Joey Dingen
@Joeydingen111
Read More
Hele goede ervaring met svo totaal onderhoud ik had het bedrijf ge Google na dat ik een lekkage in me dak had ik had een aanvraag gedaan voor een dakinspectie ik werd meteen terug gebeld en een afspraak ingepland voor de volgende dag ze hebben alles na gekeken en met een goede oplossing gekomen en de lekkage opgelost voor een goede prijs Ik zal met al mijn problemen Svo Totaal Onderhoud bellen top bedrijf bedankt mannen!
Dylan Bes
Dylan Bes
@DDylanB
Read More
Na enkele dagen opvragen van offertes zijn we met het bedrijf SVO totaalonderhoud in zee gegaan, de mannen maken duidelijke afspraken zorgen dat de klus afgerond is met de afgesproken tijd en er zijn geen onverwachtse kosten bijgekomen kortom een goede prijs voor de werkzaamheden en een goed gemaakt dak, prijs en kwaliteit is zeker ten sprake gekomen, bedankt!
Luc
Luc
@Luc1991
Read More
Contact verliep super!! Bij het controleren van de dakgoot waren meerdere lasnaden doorgeroest/rot. Deze gelijk laten repareren terwijl ze eigenlijk voor 1 lasnaad kwamen. Gewoon goed geregeld! Top service, Eerlijk en betrouwbaar advies. Als wij weer een klus hebben bel ik hun als eerste!
Previous
Next

contactgegevens

Oude Vlijmenseweg 21 5223 GK

‘S Hertogenbosch

  • 085 – 130 5988
  • Svototaalonderhoud@outlook.com
  •   KVK: 69834288