DAKdekker
Oss

Dakdekker in Oss?

Kom in contact

Heeft u verder nog vragen of andere onduidelijkheden? Stel gerust een vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

U bezoekt deze pagina omdat u opzoek bent naar een dakdekker in Oss. SVO totaalonderhoud is een gevestigde naam op dit gebied. Grote kans dat u onze busjes wel eens heeft zien rijden onderweg naar een dakdekkers klus in Oss. Wij mogen onszelf ware specialisten noemen op het gebied van diverse dakwerken.

Denk hierbij aan de volgende werkzaamheden als bijvoorbeeld dakreparatie, dakgootreparatie, dakrenovatie en installatie van dak isolatie. Daarnaast draaien wij onze handen niet om voor de montage van een volledig nieuw dak! Ontdek hieronder wat wij als dakdekker Oss voor u kunnen betekenen!gaan we aan de slag ?

Bescherming tegen waterschade

Duurzame, betere materialen

Verbeterde isolatie (scheelt in energie kosten)

Waarde vermeerdering van de woning

U kunt ons voor het volgende inschakelen binnen de regio Oss:

 • Nieuwbouwprojecten
 • Renovatieprojecten
 • Dakreparaties / Renovaties
 • Platte daken
 • Schuine/hellende daken

Dakdekker in Oss:
SVO totaalonderhoud

Ondanks dat wij met ons dakdekkersbedrijf zelf niet in Oss zijn gevestigd maar in Den Bosch, behoort de “buurplaats” uiteraard wél gewoon tot ons werkgebied. Sinds het jaar 2016 zijn wij actief in de onderhoudsbranche waarbij we ons sinds jaar en dag specialiseren op daken. Het is dan ook niet raar als we zeggen dat ruim drie kwart van onze werkzaamheden daken betreffen. Dakdekkers ten voeten uit dus! Daardoor zij wij niet meer weg te denken als dakspecialist in de regio noord-brabant. Wij bedienen met onze diensten onder andere particulieren, bouwbedrijven en woning coöperaties.

Voor onze dakdekker klussen leveren wij zo goed als altijd een maatwerk-oplossing. Wij werken niet alleen graag voor u, nog liever werken wij samen met u aan het dakdekkers project. Geen dak is hetzelfde en daarbij komen nog uw specifieke wensen betreft uw dak. Deze combinatie zorgt ervoor dat uw dak anders is dan alle andere daken waar wij tot nu toe aan gewerkt hebben. Hierbij is duidelijke communicatie en een goed plan van aanpak van essentieel belang om het project volledig naar wens van u –  de klant – te laten verlopen. Dit begint uiteraard bij aanvang van het project waarbij wij doorgaans eerst komen kijken naar uw dak en de wensen samen bespreken. Zo is voor ons precies duidelijk wat de klus precies inhoud. Een ander voordeel hiervan is dat wij een passende offerte kunnen opmaken. Dit geldt voor zowel particulieren als bedrijven. 

Dakreparatie & dakrenovatie door dakdekker Oss

Naast ervaring is kennis bij het dakdekken een essentieel punt. Denk hierbij aan verwerkingsmethodes. Het verwerken van dakdek materialen als bijvoorbeeld dakpannen, dakgoten, shingles etc. vergt per materiaalsoort een andere aanpak om het dak zo goed mogelijk te kunnen plaatsen. Hierbij kijken wij altijd naar de lange termijn. Wanneer u een dakrenovatie, dakreparatie of een volledig nieuw dak laat aanleggen is dit een investering die u de komende tientallen jaren niet nog een keer wilt doen. Darom kijken wij met een vakkundig dakdekkers oog naar de materiaalkeuze en de manier waarop deze materialen worden verwerkt.

Om deze reden zorgen wij ervoor dat onze monteurs ieder jaar voldoende tijd beschikbaar hebben – betaald – om deze kundes bij te punten. Met deze opfriscursussen is ons streven om de best mogelijke service en kwaliteit van werk te kunnen garanderen. Kwaliteit waarborgen is iets wat mensen intussen gewend zijn van ons als dakdekker Oss.

Het vakkundig plaatsen van uw dakbedekking is natuurlijk niet het enige wat belangrijk is bij een nieuw dak. Daarom werken wij van SVO totaalonderhoud enkel en alleen met de best verkrijgbare materialen. Daarnaast draaien wij onze hand niet om voor dakwerken als dakgootreparatie, dakreparatie en dakrenovatie. U schakelt ons als dakdekker in Oss in bij:

 • Bitumen dakbedekking
 • EPDM dakbedekkingen
 • PVC dakbedekkingen
 • Dakpannen (vervangen)
 • Shingles dakbedekking
 • Leien dakbedekkingen
Dakdekker oss

gaan we aan de slag ?

Dakisolatie laten plaatsen

Als professionele dakdekkers in Oss zijn wij ook in te schakelen voor dak reparaties en renovaties. Daarnaast is een veelvoorkomende taak het isoleren van bestaande daken. Zeker tegenwoordig is de vraag naar goed geïsoleerde daken groter dan ooit. Dit komt mede door de hoogstaande producten waarmee geïsoleerd kan worden. Dit zorgt ervoor dat u flink kan besparen op gas kosten omdat uw woning zo goed is geïsoleerd. Dit betekend op zijn beurt weer dat de investering van de isolatiematerialen en het plaatsen hiervan al binnen enkele jaren is terugverdiend. Daarbij is het isoleren van uw dak een van de belangrijkste dingen om te doen wanneer u kijken naar isolatie. Dit omdat warme lucht opstijgt. Dit betekent dat bij een slecht geïsoleerd dak de warmte zal verdwijnen.  

De kans is groot dat dit alles de nodige vragen bij u oproept. Logisch uiteraard! Daarom zijn wij als dakdekkersbedrijf in staat om uitgebreid te informeren en adviseren omtrent de diverse subsidieregelingen en/of belastingvoordelen die worden aangeboden door de nederlandse overheid. Zo zijn er de nodige milieubesparende oplossingen zoals dakisolatie en zonnepanelen waarbij in veel gevallen aanspraak kan worden gedaan op de bovengenoemde voordelen. Mede door de eerder genoemde jaarlijkse bijscholing zijn wij altijd als eerder op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving omtrent subsidies etc. We gaan dan ook graag  het gesprek met u aan wanneer u ons inschakelt voor dakisolatie in uw woning en / of bedrijfspand.

Overige dakdekkers werkzaamheden

Onze dakdekkers staan in Oss staan voor u klaar bij diverse dakdekkers werkzaamheden zoals onder andere dakreparatie, dakrenovatie en het aanbrengen van dak isolatie.

Het kan natuurlijk voorkomen dat uw project net even anders is dan de doorsnee dakdekkers klus. Geen paniek! Ook dan staan de dakdekkers SVO Totaalonderhoud uit omgeving Oss graag voor u klaar. In de loop der jaren hebben we namelijk een uitgebreid team van vakspecialisten om ons heen verzameld. Zo kunen wij iedere klus zonder twijfelen aan. U schakelt ons bedrijf als dakdekker dan ook gewoon in bij specialistische dakwerkzaamheden en daktoebehoren zoals:

 • Het aanleggen van een dakterras voor uw bedrijf
 • Het ontwikkelen van een groen dak (eco dak)
 • Het plaatsen van een dakkapel
 • Het installeren van deuren en ramen
 • Het metselen van een nieuwe schoorsteen
 • Het installeren van zonnepanelen
 • Schilderwerken

Dakdekker Oss inschakelen

De kans is natuurlijk groot dat u na het lezen van deze pagina overtuigd bent van onze expertise in het dakdekken. Wilt u ons als dakdekker inschakelen bij een klus in dakreparatie, dakrenovatie of overige dakwerkzaamheden in Oss of bij Oss in de directe omgeving?

Wij zijn u graag van dienst! Neem vandaag nog contact op met SVO totaalonderhoud dakdekkers. De medewerkers van ons dakdekkers bedrijf staan voor u klaar om te ontdekken hoe we u met onze expertise van dienst kunnen zijn!

Maak gebruik van het contactformulier om te worden teruggebeld door een van onze specialisten! Tot snel!

Kom in contact

Heeft u verder nog vragen of andere onduidelijkheden? Stel gerust een vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!