DAKdekker
Den Bosch

Dakdekker in Den Bosch?

Kom in contact

Heeft u verder nog vragen of andere onduidelijkheden? Stel gerust een vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

U bent op zoek naar een dakdekker Den Bosch? Dakdekkersbedrijf SVO Totaalonderhoud is op het gebied van dakbedekking betrouwbare partij! Daarnaast zijn wij dagelijks actief in Den Bosch als dakdekker. Wij zijn dé specialist in verschillende dakwerken als: dakreparatie, dakgoot plaatsen of repareren, dak renovatie en de installatie van verschillende soorten dakisolatie. Ontdek hieronder wat wij als dakdekker Den Bosch voor u kunnen betekenen!

Omdat wij met ons bedrijf zelf in Den Bosch gevestigd zitten is het vanzelfsprekend dat Den Bosch tot ons werkgebied behoort. Het kan dan ook goed zijn dat u een van onze busjes al eens heeft zien staan.  Sinds 2016 zijn wij actief als dakspecialist. Voor deze tijd hebben wij veel verschillende diensten aangeboden. Uiteindelijk hebben we toch gekozen om van onze specialiteit onze core business te maken. Zo leveren wij onze diensten aan zowel particulieren, bouwbedrijven en natuurlijk woning coöperaties!

gaan we aan de slag ?

Bescherming tegen waterschade

Duurzame, betere materialen

Verbeterde isolatie (scheelt in energie kosten)

Waarde vermeerdering van de woning

Werkzaamheden

Wij leveren voor onze dakwerken altijd een maatwerk-oplossing. Wij als professionals werken graag samen met u. Zo komen we altijd tot het beste resultaat! Er is geen enkel dak hetzelfde en natuurlijk is uw opdracht anders dan alle overige dakprojecten waar wij aan hebben gewerkt. Mede om deze reden komen wij altijd eerst ter plaatse om de situatie goed te kunnen bekijken. Zo weten wij zeker dat wij een passende offerte op maat voor uw dakdekkers klus kunnen uitbrengen. Dit geldt zowel voor particulieren als voor bedrijven. U kunt ons als dakdekker Den Bosch inschakelen voor dakwerken aan onder meer:

 • Nieuwbouwprojecten
 • Renovatieprojecten
 • Dakreparaties
 • Plat dak / bitumen dakbedekking
 • Schuine/hellende daken

Dakreparatie & dakrenovatie door dakdekker Den Bosch

Zoals u wellicht begrijpt is een uitgebreide kennis van veiligheid en de laatste verwerkingsmethodes van hoge prioriteit bij specialistische dakwerken zoals dakpannen vervangen, dakgoot reparatie, dakreparatie en dakrenovatie. Precies om deze reden volgt al ons personeel ieder jaar opnieuw diverse cursussen. Zo kunnen wij als dakdekker Den Bosch altijd hoogstaande kwaliteit waarborgen die men intussen gewend is. Daarnaast weet u zeker dat de mensen die op uw dat aan het werk zijn vakkundig geschoold zijn voor de dakdekkers werkzaamheden. Wel zo prettig!

Daarnaast werken wij van SVO Totaalonderhoud enkel met de hoogwaardige materialen. Daarom draaien wij onze hand niet om voor uiteenlopende dakwerken zoals bijvoorbeeld dakgootreparatie, dakreparatie en dakrenovatie. U schakelt ons als dakdekker in Den Bosch in bij onder meer:

 • Bitumen dakbedekking
 • EPDM dakbedekkingen
 • PVC dakbedekkingen
 • Pannendak vervangen
 • Shingles dakbedekking
 • Leien dakbedekkingen

gaan we aan de slag ?

Dakisolatie laten plaatsen

Als professionele dakdekker zijn wij in Den Bosch in te schakelen voor zowel dakreparaties als dakrenovaties. Daarnaast bijvoorbeeld ook voor het aanbrengen van nieuwe dak isolatie of vervangen van bestaande dak isolatie. SVO Totaalonderhoud heeft in de afgelopen jaren een groot aantal panden uitgerust met nieuwe dak isolatie, Dit kan bij zowel platte daken als bij hellende daken. Ook hebben wij ruime ervaring met diverse technieken die worden gebruikt om dakisolatie aan te brengen. Daarnaast zijn wij goed bekend met verschillende materialen die gebruikt worden voor dak isolatie.

 

Als dakdekkersbedrijf zijn wij in staat om u uitgebreid te informeren / adviseren over verschillende subsidieregelingen c.q. belastingvoordelen die er zijn voor milieubesparende oplossingen als dak isolatie en zonnepanelen. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving en gaan graag het gesprek met u aan wanneer u ons inschakelt voor dakisolatie in uw woning of bedrijfspand!

Overige dakdekkers werkzaamheden

Onze dakdekkers in Den Bosch staat altijd voor u klaar. Is het een klus die u graag voor het najaar wil plannen, of is het een spoedklus. Wij zullen er altijd naar streven om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn! Wij staan dan ook graag voor u klaar bij verschillende dakwerken als bijvoorbeeld dakreparatie, dakrenovatie en het aanbrengen van onder andere dak isolatie. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat uw project buiten onze expertise valt. Ook dan staat SVO Totaalonderhoud graag voor u klaar. In de loop van onze carrière hebben we een zeer uitgebreid team van vakspecialisten opgebouwd. U schakelt ons bedrijf als dakdekker in bij verschillende specialistische dakwerkzaamheden en daktoebehoren als:

 • De aanleg van een dakterras voor uw bedrijf
 • De ontwikkeling van een groen – eco – dak
 • Het plaatsen van een dakkapel
 • Installatie van zowel deuren als ramen
 • Het metselen van een nieuwe schoorsteen
 • Installatie van zonnepanelen
 • Schilderwerken

Dakdekker Den Bosch inschakelen

Bent u na het lezen van onze pagina over dakdekker Den Bosch overtuigd van ons dakdekkersbedrijf en wilt u ons als dakdekker inschakelen bij dakreparatie, dakrenovatie of overige dakwerkzaamheden in Den Bosch of omgeving? Want ook als u buiten Den Bosch woont komen wij graag naar u toe! Neem dan vandaag nog contact ons op! 

Kom in contact

Heeft u verder nog vragen of andere onduidelijkheden? Stel gerust een vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!