DAKLEER AAN VERVANING TOE? WIJ ZIJN U VAN DIENST

BITUMEN

Kom in contact

Heeft u verder nog vragen of andere onduidelijkheden? Stel gerust een vraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Vaak is het al te laat als u erachter komt dat uw bitumen dakbedekking vernieuwd moet worden. Dit is namelijk vaak na een hevige regenval als er een lekkage ontstaat. Het is natuurlijk logisch dat u ervoor kiest om snel de lekkage te laten repareren. Echter, als het een oud dak betreft, kan dit weggegooid geld zijn. Het probleem is namelijk dieperliggend dan enkel een lekkage. Vaak is een dergelijke lekkage bij een oud dak een teken dat de dakbedekking aan vervanging toe is.

SVO totaalonderhoud kiest voor een duurzame oplossing. Dit kost in eerste opzicht meer dan een snelle reparatie. Het voordeel is echter dat het zich op termijn weer terugverdient. Daarnaast bespaart u zich nogal wat zorgen. Laat een specialist beoordelen of een complete vernieuwing van uw bitumen dak niet beter is om grotere problemen te voorkomen. Ook kunt u ons inschakelen om uw dakbedekking periodiek te laten inspecteren om dergelijke problemen in de toekomst te voorkomen. Ook het onderhoud laat u aan onze ervaren handen over. Bovendien kunnen wij een dakinspectie uitvoeren.

31

gaan we aan de slag ?

Bescherming tegen waterschade

Duurzame, betere materialen

Verbeterde isolatie (scheelt in energie kosten)

Waarde vermeerdering van de woning

Voordelen bitumen dakbedekking

Indien voor totale vernieuwing van het dak wordt gekozen dan zal zich mogelijk de vraag aandienen of het nieuwe dak ook geïsoleerd moet gaan worden. Het geheel kan echter te zwaar worden voor uw dakconstructie. SVO totaal onderhoud geeft u hier meteen betrouwbaar advies in. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Bitumen Dakbedekking vervangen 

Het is belangrijk dat het dak van je huis in goede staat verkeerd. Een klein mankement kan grote gevolgen hebben. Laat je bitumen dakbedekking van tijd tot tijd dus controleren. Door uw bitumen dak op tijd te vervangen voorkom je een hoop gedoe. Denk bijvoorbeeld aan lastige dak lekkages. Een daklekkage kan voor veel waterschade zorgen in huis. Behalve dit zijn er ook voordelen om je bitumen dakbedekking te vervangen. Er is op wat oudere daken vaak winst te behalen op de isolatiewaarde. Doordat de nieuwe bitumen dakbedekking beter isoleert, zal het schelen in de energie kosten.